Meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä

Tietoa hammasimplanteista ja implanttihoidosta

Pohjolan Implanttikeskus Oy tarjoaa tasokasta ja ammattitaitoista hammaskirurgiaa kuudella eri paikkakunnalla. Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä hammasimplanteista sekä implanttihoidosta. Mikäli jokin asia jää askarruttamaan tai et löydä tarvitsemaasi vastausta, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Miksi hammasimplanttien hinnat vaihtelevat eri hammaslääkäriasemilla jopa useita satoja euroja?

Eri vastaanotot ostavat implantteja eri hinnoilla. Me olemme keskittyneet lähes pelkästään implanttihoitoihin ja ostamme implanttimme suhteellisen edullisesti suurissa erissä suoraan valmistajalta ja annamme kustannusedun potilaillemme.

Takaisin ylös.

Eikö implanttien hinnoittelua säätele kukaan Suomessa? Pitääkö asiakkaan itse tehdä joka kerta tarjouskierros eri hammaslääkäriasemille, jotta löytäisi edullisimman vaihtoehdon?

Hinnoittelu on jokaisen hammaslääkärin omassa päätöksessä. Tarjouskierros kannattaa tehdä, sillä hinnoittelussa saattaa olla suuriakin eroja hammaslääkäriasemien kesken.

Takaisin ylös.

Mitä hammasimplantteja käytätte vastaanotoillanne ja miksi?

Käytämme vastaanotoillamme Suomessa eniten käytettyjä hammasimplanttimerkkejä: Implant Direct, Astra, Strauman ja Xive. Viime aikoina olemme siirtyneet käyttämään enimmäkseen Implant Direct -implantteja siksi että:

 • Implant Directilla on laajin implanttivalikoima, josta on paras mahdollisuus löytää kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopiva implantti.
 • Implant Direct -implantit valmistetaan uudenaikaisimmassa tehtaassa ja ovat erittäin laadukkaita. Kenellä tahansa on mahdollisuus vierailla Implant Directin tehtaassa ja nähdä kuinka implanttien huippuluokan laatu varmistetaan. Mene osoitteeseen www.implantdirect.com ja klikkaa "Tour of Implant Direct Manufacturing Facility" -kuvaketta.

Takaisin ylös.

Saako hammasimplanteista Kelalta sairasvakuutuskorvausta?

Kelan sairasvakuutuskorvausta saa ainoastaan implantin asennuksen työn osuudesta, lääkäripalkkiosta. Me vähennämme kelakorvauksen suoraan laskusta eikä asiakkaan tarvitse hakea korvausta erikseen Kelasta.

Takaisin ylös.

Onko implanttihoito kivuliasta?

Yleensä implanttihoito tehdään paikallispuudutuksessa ja on puudutuksen jälkeen täysin kivuton toimenpide. Implantit ja hoidossa käytettävät materiaalit ovat hyvin kudosystävällisiä eikä kipuja ole tavallisesti paranemisaikanakaan.

Takaisin ylös.

Onko implanttihoito paras tapa korvata puuttuva hammas?

Kyllä. Implantti on luonnollisin ja paras tapa korvata puuttuva hammas. Verrattuna siltaan implantti on kudosystävällinen vaihtoehto, sillä omia hampaita ei tarvitse hioa. Implanttihoito ei ole myöskään siltaa kalliimpi vaihtoehto.

Takaisin ylös.

Missä toimitte ja miten voin varata ajan?

Pohjolan Implanttikeskus Oy toimii kuudella eri paikkakunnalla Uudellamaalla: Helsinki, Inkoo, Klaukkala, Lohja, Nummela ja Nurmijärvi. Helsingissä meillä on kaksi toimipistettä. Ajan varaus sekä muut tiedustelut voit tehdä kätevällä yhteydenottolomakkeella tai ottamalla yhteyttä suoraan sinulle sopivimpaan toimipisteeseen. Kaikissa toimipisteissämme sinua palvelee kokenut ja koulutettu, erittäin ammattitaitoinen henkilökunta. Yhteystiedot löydät täältä.

Takaisin ylös.

 • Helsinki

  Pohjolan Implanttikeskus Oy / Dentti
  Mikonkatu 13 A 21; 6. kerros, 00100 HELSINKI
  Puh. 045 353 3498
  info@implantti.fi
 • Helsinki

  Pohjolan Implanttikeskus Oy/Mita hammaslääkärit
  Fleminginkatu 6 C, 00530 HELSINKI
  Puh. 040 747 0666
  info@implantti.fi
 • Inkoo

  Implanttihoidot ja hammaslääkäreiden jatkokoulutus
  Isokallio 1, 10210 INKOO
  Puh. 040 747 0666
  info@implantti.fi
 • Hanko

  Pohjolan Implanttikeskus Oy 
  Rantakatu 5. kerros, 10900 HANKO
  Puh. 040 747 0666
  info@implantti.fi
 • Klaukkala

  Pohjolan Implanttikeskus Oy / Klaukkala
  Viirintie 3, RK 113, 01800 KLAUKKALA
  Puh. 040 747 0666
  info@implantti.fi
 • Lohja

  Oral Hammaslääkärit
  Kauppakatu 5, 08100 LOHJA
  Puh. 040 747 0666
  info@implantti.fi
 • Nummela

  Vihdin Hammaspaikka
  Vihdintie 4-6, 03100 NUMMELA
  Puh. 040 747 0666
  info@implantti.fi
 • Nurmijärvi

  Uudenmaan Hammaspalvelu
  Keskustie 5, 01900 NURMIJÄRVI
  Puh. 040 747 0666
  info@implantti.fi
 • Urjala

  Tomident
  Tampereentie 4, 31760 URJALA
  Puh. 044 230 3034
  info@implantti.fi